čtvrtek 31. října 2013

Narozeniny II. část :-)

... a opět se slavilo...
V říjnu měl "kulaté" nejen Pavel, ale i Mike a protože jsou naši kamarádi z různých koutů republiky, dlouho jsme se domlouvali, kdy bychom to "zapili" všichni. Tento víkend byl navíc s bonusovým volným pondělkem.
V neděli jsme začali velmi akčně v laser aréně v Olomouci. Pánové byli zcela uchváceni hraním si na vojáčky a samozřejmě jediným cílem bylo vítězství (rozuměj co nejvíckrát "zastřelit" člena druhého teamu). My holky jsme to braly spíše jako odreagování a pobavení. I tak si myslím, že jsme si to užili všichni a spokojenost vládla na obou frontách.


Ono se to nezdá, ale půl hodinky běhat po aréně, schovávat se a krčit je pěkná makačka, ale Pavel nenechal nic náhodě a naložil maso, tak nás po výkonu čekala odměna z grilu.

V neděli bylo krásně, v plánu byl výlet na Kosíř. Procházka nebyla krátká, vzali jsme to z Kostelce přes rozhlednu až do Slatinic, odkud jsme jeli zpátky vlakem. Fotilo se hodně. Zkušenější Michal předával poznatky Pavlovi i Lukášovi a tak to chvílema vypadalo spíše jak na fotokurzu

Jeden staví draka, ostatní radí, jak na to....

Michal s drakem


Drak i lítall, když někdo běhal...

Táňa s Mikem na rozhledně



Manželé Petruchovi
Já s Berniem
Vápenice na Kosíři

Jelikož jsme toho moc nenaspali, pondělí bylo hlavně odpočinkové, ale abychom ho nestrávili jen doma, zajeli jsme se podívat do Plumlova.

Zámek

Přehrada

Děkujeme všem zúčastněným a těšíme se na Silvestra!

1 komentář: