pondělí 29. července 2013

Nestíhám, nestačím...

Poslední dva měsíce utekly jako voda. Pořád máme nějaký program zapíjení svobody počínaje a snad letos poslední svatbou v půlce srpna konče :-)

Na pozemku se od května moc nezměnilo. Protože je sucho, jezdíme zalévat stromečky a taky stříkat některé jabloně, protože mají mšice. Při posledním stříkání už nastěstí jen tři nebo čtyři a ne moc, tak snad se to brzo spraví úplně.
Letos poprvé máme půlku mrazáku ovoce. Z různých zdrojů jsme dostali různé ovoce a tak máme namražené meruňky, červený rybíz, jahody a borůvky. V zimě bude každý týden jiná buchta :-)

Zatím jsem pekla jen borůvkové muffiny, návštěvě sice chutnaly, ale můj drahý prohlásil, že ty čokoládové jsou přece jen lepší. Já si pochutnala.

Delší než jednodenní dovolenou jsme zatím neměli a tak jsme se vypravili alespoň na výlet do Tovačova. Byli jsme na zámecké rozhledně a projít se kolem rybníků. Počasí bylo příjemné a relax jsme potřebovali oba, Bernie byl nadšen nejen tím, že nejedeme do práce, ale hlavně výletem. My jsme se těšili na rybí oběd, ale jediná restaurace, která vařila obědy, měla na jídelním lístku jen filé (když se to v rybnícíh hemžilo rybami), ale nemůže být všechno dokonalé, že. Naštěstí mají alespoň rybárnu a tak byl pstruh hned druhý den na oběd.


A co jsme dělali nejteplejší víkend v roce? Vyklízeli a malovali a uklízeli.

Dneska už zase pracujeme a Bernie pojal chlazení se po svém:



Žádné komentáře:

Okomentovat