pondělí 26. března 2012

Nedělní vycházka

Minulý týden bylo krásně a tak jsme vyrazili na Plumlovskou přehradu, že se tam náš raplík vyblbne. Bohužel stejný nápad měla asi polovina okolních obyvatel, tak se to tam hemžilo kolaři, pejskaři i procházkáři a my jsme nakonec docela rychle utekli domů
Tomuto víkendu jsme dali druhou šanci, bylo hezky a tak že se vydáme na nedaleký Kosíř. Třeba budeme mít víc štěstí. A opravdu, kolařů jsme sice potkali dost (upřímně nechápu, jak se někomu může chtít šlapat do takového kopce, když my pěší jsme byli po vycházce zmoženi), ale i tak to bylo moc fajn.
Nakonec jsme vyšlapali až nahoru, Berník se dostatečně vyběhal a řekla bych, že to proběhlo ke vší spokojenosti. Jen jsme trochu podcenili vzdálenost. Naše štěně je sice živé, ale musím říct, že po zpáteční cestě jsem ho kus nesla a ani neprotestoval, přece jen 7 kilometrů je na mimino dost. Prospal celou noc, cestu do Brna i dnešní dopoledne a půlku odpoledne, až jsme se skoro báli, jestli není nemocný. Příště musíme zvolit kratší trasu nebo vzít baťůžek. I když má jen čtyří kila, pěkně se pronese.


Žádné komentáře:

Okomentovat